top of page
Wie zijn we?

ik ben Marie, de ontwerpster achter Si Folle de Toi. Mijn avontuur begon vanuit een passie voor mode, kleur en prints. Bij Si Folle de Toi ben ik ervan overtuigd dat liefde en passie elk aspect van ons leven kunnen verrijken. Onze naam zegt eigenlijk al genoeg: het draait allemaal om dat onbeschrijfelijke gevoel van bewondering en enthousiasme wanneer je een prachtig product tegenkomt.

Ontwerpster en oprichtster van Si Folle de Toi Marie Willems
Onze Missie

Onze missie is simpel maar krachtig. Wij willen vrouwen inspireren, hen laten stralen en hun ware zelf omarmen. Ik wil dat je trots bent, zelfverzekerd en absoluut onstuitbaar. Si Folle de Toi is toegewijd aan het ondersteunen van sterke vrouwen vol ambitie, die er naar verlangen om op te vallen in de menigte. Ben je klaar om jouw innerlijke magie te laten stralen? Ontdek Si Folle de Toi en laat ons deel uitmaken van jouw onvergetelijke verhaal.

Si Folle de Toi

Vanwaar komt de naam Si Folle de Toi?

Het is een verwijzing naar een strofe uit het liedje Denis van Blondie. De lyrics zijn in het Engels, behalve één strofe waar Debbie Harry Franse teksten improviseert.
Blondie bezingt haar liefde voor een persoon, maar verliefdheid kan je overal terugvinden. Ook voor een kledingstuk, maar vooral voor jezelf! Jezelf in een stralende outfit.

bottom of page