top of page

Stage Fashion Content Creative

Ben jij een mode-enthousiasteling met een passie voor kleur en creativiteit? Wil je de kans om jouw creatieve energie te uiten in een unieke mogelijkheid?

We zijn op zoek naar een Fashion Content Creative om ons team te versterken. Deze stage is niet zomaar een stage - het is een kans om je stempel te drukken op de modewereld en bij te dragen aan de groei van een start-up met grote ambities.

Takenpakket

Marketing Magic

Werk samen met ons team aan de ontwikkeling van een marketing- en contentplan voor onze aankomende collectie. Hier krijg je de ruimte om je creatieve energie de vrije loop te laten en te bedenken hoe we de wereld kunnen verrassen met onze designs.

Content Creation

Laat je creatieve geest de vrije loop en creëer boeiende en visueel verbluffende content voor onze diverse sociale mediakanalen, zoals Instagram, TikTok, Facebook en meer. Hier geldt het motto "Out of the box" en "More is more."

Digital Domination

Werk samen met onze digital marketeer om de prestaties van onze digitale marketingcampagnes te volgen en te optimaliseren. Leer hoe je met deze gegevens en inzichten een nog groter bereik kunt genereren.

Wat maakt jou speciaal?

Passion for Colorful Fashion

Jouw hart gaat sneller kloppen van kleurrijke en gedurfde mode. Je weet perfect hoe je de focus legt op je favoriete mode-item.

Social Media Maven

Je blijft altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in social media marketing en bent bereid om te leren en te groeien.

Creative Spark & Eye for Detail

Je hebt een unieke kijk op content creatie, met oog voor de kleinste details.

Communication Wizard

Of het nu schriftelijk of mondeling is, je kunt ideeën helder en inspirerend overbrengen.

Proactieve Problemsolver

Je houdt van uitdagingen, neemt initiatief en bent in staat zelfstandig te werken.

We zoeken stagiairs vanaf januari 2024. Het aantal uren is bespreekbaar en kan worden afgestemd op de eisen en richtlijnen van jouw school of opleidingsinstelling.

Als stagiair(e) Fashion Content Creative heb jij de sleutel tot onze creatieve wereld in handen. Help ons zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met ons avontuur en mode-magie te creëren.

Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dan jouw cv en jouw unieke motivatiebrief naar marie@sfdtgroup.be met als onderwerp "Sollicitatie Stage Fashion Content Creative". We kunnen niet wachten om jouw talent te ontdekken en samen met jou onze reis voort te zetten.

bottom of page